tiistai 28. maaliskuuta 2017

Peruskurssi

Tervehdys!

Keskiviikkona 29.3. pidetään 3. natsakoe, joka on samalla harjoitus tulevaa keltaisen vyönkoetta varten, judopassit mukaan!

8.4 järjestetään salikisat, johon toivomme mahdollisimman monen ottavan osaa. Salikisat toimivat myös harjoituskisoina 22.4 lauantaina Nummelan judon järjestämään junnu-cup kisaan, jossa valko- ja keltavöiset ottelevat omassa sarjassa. Junnu-cup soveltuu loistavasti ensimmäisiksi kilpailuiksi, sillä siihen osallistuminen on tarkoitettu niille, joilla ei ole vielä kilpailukokemusta. 

NUMMELAN JUDO JÄRJESTÄÄ SALIKILPAILUT LAUANTAINA 8.4.2017

Ottelijoita pyydetään paikalle viimeistään klo 12.30, jolloin aloitetaan punnitus. Punnitus päättyy klo 13.00, jonka jälkeen muodostetaan sarjat. Ottelut aloitetaan noin klo 13.30.

Salikilpailut on ensisijaisesti tarkoitettu kilpailu-uraansa aloittaville judokoille ja niiden tarkoituksena on totuttaa ottelukäytänteisiin ennen siirtymistä virallisiin turnauksiin. Sarjat pyritään järjestämään kaikille mahdollisimman tasaisiksi.

Muksujudokoille järjestetään omat sarjat!

Ennen otteluita pidetään kaikille yhteinen ohjattu alkulämmittely.

Ottelijoiden vanhemmilla ja seurojen edustajilla on paikalla erinomainen mahdollisuus perehtyä Judoshiai -ohjelmiston käyttöön.
 Tätä ohjelmistoa käytetään virallisissa turnauksissa ympäri maailman ja on vihtiläisen Hannu Jokisen kehittämä.

Otteluiden liveseuranta linkistä: 
tinyurl.com/nujusalikisat

Paikalla on myös pienimuotoinen kahvio jossa on myytävänä myös judoaiheisia tuotteita. 

Lämpimästi tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti