perjantai 19. tammikuuta 2018

Startti-Cup

Hei,

Tämän vuoden ensimmäinen Startti-Cup (ent. Junnu-Cup) otellaan sunnuntaina 28.1. Järvenpäässä. Starrti-Cup on tarkoitettu vähän kilpailleille ja sopii ensimmäisiksi judokisoiksi. Valko- ja keltavöiset ottelevat omassa sarjassa. Olen harjoituksissa koettanut kysellä ketä kiinnostaa ja mikäli  valko- tai keltavöisistä löytyy halukkaita, niin rohkeasti mukaan!

Koetetaan saada meidän ryhmästä mahdollisimman moni mukaan. Mikäli jollakin on ongelmia kyydin suhteen, niin minun kyytiin mahtii kaksi. Kimppakyytejä kannattaa kysellä myös muilta mukaan lähtevien vanhemmilta. Jos jollakin ei oma vanhempi pääse mukaan, voin huolehtia kisapaikalla punnitukset, lämmittelyt, ottelut jne. 

Kisoihin ilmottautuminen tapahtuu 23.1 mennessä judoshiai.judoliitto.fi/kilpailut.php kautta. Saa kysyä apua ja voin myös hoitaa tarvittaessa ilmottautumisen. Osallistumismaksu 20e tulee maksaa järjestävän seuran tilille samaan päivään mennessä (maksukuitti) esitettävä ilmottautumisen yhteydessä. Tai maksun voi hoitaa kisapaikalla käteisellä (tasaraha).

 Seurajäsenyys ja vakuutus tulee esittää Suomisport järjestelmän sähköisellä näytöllä tai tulosteella, lisäksi judopassi mukaan.


Terveisin Mari
050 3059636


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.