torstai 15. maaliskuuta 2018

Salikisat ke 28.3.

                                    

Nummelan Judo ry järjestää

HANNU TENHUNEN INVITATIONAL JUDO CUP 1

KILPAILUN  keskiviikkona 28.03.2018


Nummelan Judon dojolla,
Juurakkotie 6


Kilpailut on ensisijaisesti tarkoitettu kilpailu-uraansa aloittaville judokoille ja niiden tarkoituksena on totuttaa ottelukäytänteisiin ennen siirtymistä virallisiin turnauksiin. Kilpailuissa noudatetaan nuorten erityissääntöjä. 

Otteluissa kiellettyjä tekniikoita ovat Kesa-gatame sidonta sekä Koshi-guruma heitto, joissa ote on vastustajan niskassa. Säännöt käydään tarkemmin läpi ennen ottelujen aloittamista.
 
Sarjat pyritään järjestämään kaikille mahdollisimman tasaisiksi ja ne tehdään yhteistyössä muiden seurojen valmentajien / ohjaajien kanssa. 

6.kyu – 5.kyu ottelijoille sekä 4.kyu – 3kyu ottelijoille omat sarjansa ikäluokissa U9, U11 ja U13. Myös tätä vanhemmille ottelijoille pyritään järjestämään mahdollisuus ottelemiseen.

Ottelijoita pyydetään paikalle viimeistään klo 17.15, jolloin aloitetaan punnitus. Punnitus päättyy klo 17.45, jonka jälkeen muodostetaan sarjat. Ottelut aloitetaan noin klo 18.15.

Ennen otteluita pidetään kaikille yhteinen ohjattu alkulämmittely.

Palkintojen jako pidetään kilpailujen päätteeksi.

Ottelijoiden vanhemmilla ja seurojen edustajilla on paikalla erinomainen mahdollisuus perehtyä Judoshiai -ohjelmiston käyttöön. Tätä ohjelmistoa käytetään virallisissa turnauksissa ympäri maailman ja on vihtiläisen Hannu Jokisen kehittämä.

Paikalla on myös pienimuotoinen kahvio jossa on myytävänä myös judoaiheisia tuotteita. 

Lämpimästi tervetuloa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.